جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
E-learning Enrichment to Becomean Effective Knowledge Management Tool
1395/01/18 12:00:52
نویسندگان :
مریم خادمی
هدی کبیر
مریم حقشناس
زبان : انگلیسی
سال انتشار :
2011
محل پذیرش : International Journal of e-Education, e-Business, e-Management and e-Learning
«
1
»
دسته بندی مقالات
9097
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3342
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4083
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5668
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1095
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13501
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1303
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1149
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
87
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
Investigating The Relationship Between Attachment Styles, SelfEfficiency And Academic Performance Of High School Students Of Zahedan City
1393/12/08 21:29:21
The influence of export skills on export sales in producing-exporting companies in East Azerbaijan Province of Iran
1393/11/11 19:41:00
مطالعه تحلیلی فلسفه و ماهت تکنولوژی آموزشی
1395/06/23 18:48:24
Cytokine Indexes in Pemphigus Vulgaris: Perception of Its Immunpathogenesis and Hopes for Non-Steroidal Treatment
1396/07/29 00:05:12
Relationship Between Degree of Starch Gelatinization and Quality Attributes of Parboiled Rice During Steaming
1396/09/11 17:09:55